Uppdrag

Levande julkrubba

Med hjälp av skådespelare från Studio Westmannia, levande djur och sång av Västerås domkyrkas Mariakör bjöds publiken in att ta del av julens stora berättelse på Bondtorget i Västerås den 6 januari. Det var nionde året i rad 2015 och BLE Eventteknik har varit med som totalleverantör i alla år. Projektgruppen för Levande julkrubban är väldigt nöjda med vårt samarbete och vill gärna fortsätta arbeta med oss.

Medverkande: Mariakören, Västerås stadsmission, Studio Westmannia och levande djur.
Arr: Svenska kyrkan Västerås i samarbete med Västerås Citysamverkan. Med stöd av Västerås stads kultur-, idrotts- och fritidsnämnd & Coop Konsum City.
Foto: Don Bech

Queenie

Under 2014 genomför tribute-gruppen Queenie en turné i Sverige för att hylla rockgruppen Queen. BLE Eventteknik finns med under turnén och levererar ljud, ljus, backline och rekvisita.

Autentiska kostymer, en massiv stage och ljud/ljusproduktion samt Michael Kluch fantastiska röst gör varje show till en levande upplevelse full av energi.

Queenie: "I Want To Break Free"

Jazzens vänner

Ett av de återkommande uppdragen är Jazzens vänners evenemang. I flera år har BLE Eventteknik fått uppdraget att ordna med ljud och ljus för olika uppträdanden som de arrangerar. 

Jesus Christ Superstar

Musikalen Jesus Christ Superstar uppfördes 2010 i Västerås Domkyrka med skådespelare och kör. BLE Eventteknik var där och arrangerade ljud och ljus.

The Mersey Beatles

På turné med Liverpools stolthet, tributebandet The Mersey Beatles. Ett av världens bästa tribute till Fab Four. De är på 50th Anniversary Tour 1963-2013 för att fira att Beatles spelade för första gången i Sverige för 50 år sedan. 

Vi såg till att ljud och ljus blev riggat som en spegling av det förflutna. 

Killer Queen

BLE Eventteknik var leverantör av ljud och ljus till turnén med Killer Queen under hösten 2013. Så nära en Queen live-performance du kan komma. Inga körer, inga orkestrar, ingen musikal. Ren konsert som det lät när Queen dominerade under 80-talet.

Vision of Elvis

BLE Eventteknik var leverantör av ljud, ljus och backline till turnén med Vision of Elvis under hösten 2013.

"Rob Kingsley ser ut som Elvis, han sjunger som Elvis, men kanske ännu viktigare är att han fångar själva själen hos Elvis. Hans karisma, hans gester - han till och med går som Elvis. Rob's kontakt med publiken är omedelbar. Så snart konserten börjar tar han med publiken på en känslomässig berg- och dalbana genom tiden, han ger publiken en "True vision of Elvis."

 

Svensktoppen nästa!

Ljud till Svensktoppen nästa! på uppdrag åt radio P4 26 maj, 2013. Tävlingen för alla nya låtskrivare, artister och ny musik.  

High School Hop

High School Hop arrangerar Rock'n'roll-konserter med jämna mellanrum; en klubb för dem som gillar Live musik och rock'n'roll.

BLE Eventteknik har varit med i flera år och riggat all ljud- och ljusteknik.

 

 

Body & Soul

Ljud åt gospelkören Body & Soul med orkester i Veckholms kyrka, Enköping, 20 juni 2010.

Engelsbergsblues

Totalleverantör av ljud, ljus, scen och personal till Engelsbergsbluesen 3 augusti 2013.

JoomShaper